19 lut 2019, 12:24
Forum przegląda 0 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 0 gości
dane z ostatnich 5 minut
Nicole95 napisał(a):Witam dziewczyny ... w związku z nadejściem wiosny pilnie potrzebuję kilku par nowych butów, chodzi mi o jakieś trampki, czółenka i może koturny albo baleriny, nie mam czasu na bieganie po sklepach a obuwie jest mi pilnie potrzebne, dlatego pomyślałam że zapytam was o jakiś sprawdzony już przez was sklep internetowy z butami ... do tej pory nie kupowałam butów przez internet dlatego mam pewne obawy co do takich zakupów i chciałbym zapytać gdzie wy kupujecie buty przez internet i proszę o propozycje sklepów
Nicole95 napisał(a):A ja trochę się zawsze waham jeżeli chodzi o kupowanie butów przez internet, nie wiem może dlatego że mam problem ze stopami właśnie od tego że chodziłam w niewygodnych i za wysokich butach, teraz porobiły mi się haluksy i bardzo uważam na buty które kupuje i przestałam na nich oszczędzać, wole mieć jedna parę ale porządna, choć nie ukrywam że czasami mnie korci kupić sobie jakieś piękne czółenka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości